Torneig Vila de Parets

XII Torneig Vila de Parets 2016

Un año más, desde el Club Básquet Parets, queremos celebrar con vosotros el XII Torneig Vila de Parets, un Torneo de categoría Preinfantil (nacidos en el año 2004) donde participan equipos de diferentes Comunidades Autónomas.

torneig_viladeparets

El Torneo empieza el día 9 de diciembre por la mañana a las 08:30h y acaba el día 11 a las 14:00h. El horario de la competición será de 09:00h a 21:00h.

La dinámica del Torneo es de 4 grupos con 4 equipos cada uno.
1ª fase: liga entre los 4 equipos. Los dos primeros de cada grupo pasan a cuartos de final.
2ª fase: play-off tanto para los 8 equipos clasificados como para los 8 equipos no clasificados.
Se juegan un total de 6 partidos.
La competición se hará durante todo el día en partidos de 1h de duración.
La pausa para la comida es de 2 horas.

 
 

XI Torneig Vila de Parets 2015

El pavelló Joaquim Rodríguez, de Parets, es va omplir de gom a gom del 5 al 7 de desembre amb l’11a edició del Torneig Vila de Parets de la categoria preinfantil de bàsquet. El campionat, que organitza el CB Parets, és un dels referents catalans en aquestes dates i compta com cada any amb equips de Catalunya, València i Aragó. El campionat va comptar amb 16 equips tant en el torneig de categoria masculina com a la femenina. En total es varen jugar 96 partits i també amb els tradicionals concursos de triples.  Entre els equips destacats, hi ha el Sant Josep, de Girona, el Cornellà, l’Hospitalet o el JAC Sants, entre altres. Les finals es varen jugar dilluns i tots els equips van rebre un premi per haver participat.

El masculí del CB L’Hospitalet i el femení del Sant Adrià van gua-nyar l’11a edició del Torneig Vila de Parets de bàsquet en categoria preinfantil. En nois es va imposar L’Hospitalet contra el JAC Sants (52-50), mentre que en noies va guanyar el Sant Adrià contra el Maresme (67-65).

IMG_4001

 

 

X Torneig Nacional Vila de Parets 2014

CartellVP2014001_002
Calendario Plantilles Femenines Plantilles Masculines Resultats Femenins
Resultats Masculins Finals Fotos

VI Torneig Vila de Parets 2010… Exit Total

6VILADEPARETS2010Rojopetit_003El Joventut de Badalona, en categoria preinfantil masculina, i el Sant Adrià, en categoria femenina, van ser els vencedors del Torneig Vila de Parets de bàsquet que va tenir lloc del 4 al 6 de desembre. Un torneig en el qual unes 3.000 persones van passar pels dos pavellons municipals de Parets del Vallès i en els quals es va poder veure un bàsquet de gran qualitat.

A la final masculina el Joventut de Badalona no va tenir cap mena de problema per derrotar el JAC Sants per 84-55, mentre que en la categoria femenina el Sant Adrià va derrotar de forma més ajustada el Sarrià per 54-52.

En categoria masculina, el Sant Josep de Badalona es va classificar en tercera posició després de derrotar 56-54 el Cornellà, mentre que en la femenina el Cornellà van quedar tercer després de vèncer 68-42 el Mollet.


Pel que fa al preinfantil masculí del CB Parets, van derrotar el Clavijo de Logroño 57-37 en la primra fase i van perdre amb el Grup Barna i amb el Joventut de Badalona. En les eliminatòries van guanyar el Montcada 59-25 i l’Easo Donosti 50-33, classificant-se finalment en desena posició del torneig.

El CB Parets femení va quedar finalment en dotzena posició guanyant el GEIEG de Girona 45-40. El més destacat va ser el gran seguiment de públic i la destacada tasca de l’organització amb els nombrosos voluntaris que sense ells hagués estat impossible la celebració d’aquest gran torneig de bàsquet.