Cròniques tornejos

TORNEIG LES FRANQUESES – 9 i 10 de setembre 2017
 
Cadet Femení: Va ser un torneig que ens va servir per poder posar en dinàmica de joc els aspectes treballats en pretemporada, on els resultats van ser positius tant en aspectes esportius (que vam quedar en segona posició) com en aspectes de convivència, on vam aprofitar per conèixer-nos totes una mica més dins i fora de pista!
TORNEIG VIC – 6 de desembre de 2017
 
Premini Negre Masculí: Torneig del nostre nivell on vam jugar 5 partits, dels quals 4 van estar molt competits i l’altre el vam perdre perquè els rivals eren molt superiors.
Els nens van gaudir moltíssim durant tot el Torneig, tant jugant a bàsquet com fora de pistes fent jocs i bromes entre tots. Vam acomiadar l’any fent el que més ens agrada, jugar a bàsquet i divertir-nos.
TORNEIG D’ANY NOU (Les Franqueses) – 28, 29 i 30 de desembre de 2017
Premini Mixte: Gran torneig de les petites on es van imposar en varis partits d’infart i es van emportar una valuosa i treballada tercera posició. Molt contents de la seva progressió, bona feina noies!!!
Mini Vermell Masculí: Molt bon joc dels nois del Mini Vermell que els va permetre aconseguir una merescuda segona posició. Bé nois, enhorabona!!!
Mini Negre Femení: Un joc més en equip que individual ens va permetre competir amb equips superiors i poder aconseguir una magnífica segona posició. Bona preparació de cara a la fase regular de l’equip.
Preinfantil Femení: Les grans no van acabar d’aterrar al Torneig en cap moment i finalment es van emportar una quarta posició. Cal treballar més de cara a la segona fase.
 
TPAN 2018 (Sant Joan d´Espí) – 7 de gener 2018
 
Premini Vermell Masculí:Van tenir un dia molt competitiu, on ho van donar tot, lluitant des del principi fins al final. Això els va permetre obtenir el 3r lloc.
Els nostres jugadors van gaudir molt de l’últim dia de vacances. Molt contents del seu treball i orgullosos d’aquests petits campions!!!