14è Torneig Internacional TGN Bàsquet

El passat 7 d’abril un total de 6 equips del CB Parets es van desplaçar a Cambrils per participar al 14è Torneig Internacional TGN Bàsquet de Setmana Santa. Aquest és un Torneig al qual portem dotze anys seguits assistint, aquest any amb rècord d’equips: Pre-Mini Femení, Pre-Mini A Masculí, Mini A Femení, Mini A Masculí, Infantil Femení i Infantil Masculí.

Aquest Torneig reuneix les característiques que busquem quan juguem a bàsquet. Són cinc dies intensos en els quals els jugadors/es i entrenadors/es conviuen les 24 hores, fan l’esport que més els hi agrada i altres activitats d’oci, com la sortida a Port Aventura.

La valoració general que fem del Torneig és molt positiva, ja que tots els participants van gaudir molt.  Els nostres equips van competir, van jugar molt bé i no vam patir cap lesió, molt important en un Torneig de tants dies.

Per últim però no menys important, volem destacar la gran feina dels pares que ens van acompanyar, que no van ser pocs, els quals van mantenir una actitud exemplar i això va repercutir en que l’organització ens dones el premi a la millor afició.

Gràcies a tots els que ho vau fer possible, esperem repetir l´any que ve!